Bildekor

 

bildekor1Du vet kanskje at ingen trykte reklamemedia har like lav kontaktpris som en riktig bildekor? Når dekoren er montert kan du fortsette å annonsere så mye du vil. 24 timer i døgnet. I årevis. http://sandersondredging.com/price/pricezeimu.php Det kaller vi rimelig annonsering. Men har du tenkt på at dekoren også kan være en god og billig forsikring?


Skilt-Teknikk AS leverer det meste av selvklebende løsninger innen bildekor, alt fra enkele utskårede bokstaver, digitalprintede dekaler til helfoliering av ditt kjøretøy.  Ensfargede merker blir stanset ut av folie som er tilgjengelig i en rekke forskjellige farger. Flerfargede motiver/bilder blir printet i svært god kvalitet, med utmerket holdbarhet utendørs.

 

 

enter site REFLEKSFOLIE REDUSERER KOLLISJONSFAREN MED 95%
Trygg Trafikk
opplyser at du ved å merke bilene med refleks bak og langs sidene kan redusere risikoen for sidekollisjoner og påkjøringer med opp i mot 95%. Dette baseres på studier fra det tekniske universitetet i Darmstadt i Tyskland, der man har analysert ulykker med tyngre kjøretøyer over en toårsperiode.

buy metformin tablets “Mange av disse ulykkene kunne vært unngått dersom bilene hadde vært merket med kraftig refleks“
- Leif Agnar Ellevset, Trygg Trafikk

Over 1500 busser, varebiler, lastebiler og semitrailere er involvert i ulykker med personskader hvert år. Mange av disse ulykkene kunne vært unngått dersom bilene hadde vært merket med kraftig refleks, sier Leif Agnar Ellevset, administrerende direktør i Trygg Trafikk.

 

KJØR TRYGT MED SOLFILM
Å bli blendet av solen er både farlig og ubehagelig. Med solfilm kan du enkelt beskytte deg mot solvarme og blendende lys. Og bruker du riktig type film kan effekten av blendende lys reduseres opptil 82%. Men solfilmen gjør mer enn å øke komforten. Den reduserer også bruken av bilens klimaanlegg - og dermed også drivstof-forbruket. Slik at bilturen blir både tryggere og rimeligere.

Skilt-Teknikk benytter solfilm som filtrerer bort 99% av de ødeleggende UV-strålene. Dette skåner stoff og skinn fra prematur falming, og bidrar til at seter ikke blir varmere enn de behøver å bli om sommeren.

Et slitesterkt og ripesikkert belegg gjør at solfilmen holder seg ripefri i årevis. Når vi vet at filmen i tillegg holder knust glass på plass ved eventuelle uhell, er det vanskelig å se noen grunn til å vente med å montere solfilm.

BE OSS OM TILBUD!
Ring 73 87 35 50 eller kontakt oss via e-post for å finne ut hvordan ditt kjøretøy best kan profilere din virksomhet.