Byggeplasskilt

Byggeplass skiltByggeplasskilt er ikke bare en fordel når det gjelder å vise folk hvem som bygger og hvor samt annen nyttig informasjon. Det er også en orientering for arbeiderene i prosjektet.


Vi har lang erfaring med byggeplasskilt og har også utviklet vårt eget system.

buy provigil in the uk Fordeler med systemet:
http://oceanadesigns.net/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://oceanadesigns.net/envira/kitchens/ - Enkelt:
Lett og sette sammen, enkelt og demontere.
Antatt monteringstid er ca 1. time. Tid spart er penger tjent.

http://torontomarathon.com/hilton-3/ - Pent/fengende:
Det er litt penere med et byggeplasskilt med en proff ramme som er lakkert enten i fimaets mest dominerende profilfarge, eller i en hvilken som helst annen ønskelig farge, enn ved et vanlig enkelt skilt. I tillegg er skiltet fullstendig uten synlige skruer/bolter i front for å unngå å trekke oppmerksomheten vegg fra hovedbudskapet.

- Gjenbruk/økonomisk.
Når Dere kjøper skiltet av oss, er det som regel med dekor til det første prosjektet/byggeplassen. Når dette er over, kan alt på skiltet brukes om igjen, untatt dekoren da selvfølgelig. Dette medfører en enorm innsparing for Dere og bidrar også til å værne om miljøet ved å begrgense bruk og kast.

- Seriøsitet og prestige.
Skal vi vises, så skal vi vises. Vi ønsker jo alle sammen å vise oss frem på en best mulig måte. Dette er jo ikke minst også like viktig når det gjelder markedsføring. Det er jo den som gir oss nye kunder.