Om oss

lokalerSkilt-Teknikk AS er totalleverandør på landsbasis av skilt og dekor både til offentlig og privat sektor. Innen vårt fag regner vi oss som spesialister og kan faktisk "skilte" med erfaring siden 1974.

Vi tar alle former for oppdrag; fra idè-skisser og utvikling av logo og firmaprofil,  trykksaker og til full produksjon og montering av komplette skiltoppdrag. Datastyrte skjære- og fresemaskiner for fremstilling av bokstaver, logo, tekst og dekor er en del av vår hverdag.  Med disse har vi utallige materialer til disposisjon; fra f.eks. selvklebende dekorfilm for bil-/vindusdekor og plateskilt, til fresing av treskilt eller bokstaver og logo i pvc, aluminium, messing, stål eller andre materialer. Vi har også digitalt silketrykkeri i våre lokaler! Dette er basert på Pietzoteknologi med ”Print & Cut” og gir oss mulighet til å lage alt fra de enkleste etiketter/klistremerker og opp til de mest avanserte fullfarge print med eller uten konturskjæring!

Solvent silketrykkbasis gir mange års utvendig holdbarhet med mulighet for opp til fotografisk kvalitet! Kombinerer vi dette med fleksible løsninger for bl.a. utvendige stolpe- og bøyleskilt, samt flere ulike former for systemskilting, både for ut- og innv. bruk, sikrer vi totalløsninger som fungerer i praksis. Vedr. lysskilt og neonskilt dekker vi også hele spekteret. Med valgmuligheter også innenfor spotlight eller PrismaLight-belysning mener vi oss dermed i stand til å tilfredsstille alle krav i fra våre kunder.

I kombinasjon med medarbeidere med lang erfaring og høye krav til kvalitet, også vedr. design og layout, er dette med og gir følgende fordeler med Skilt-Teknikk AS også som din leverandør:

  • Egenprodusent
  • Riktig kvalitet
  • Fornuftige priser
  • Utmerket service
  • Korte leveringstider
  • Pålitelighet


Med basis i våre produksjonsanlegg har vi levert skilter til bl.a. AS Anlegg, Felleskjøpet, Flisekompaniet, Flis & Murprodukter, Forsvaret, EWOS, Heimdal Entreprenør, Keramika, NCC, NorEngros, NorPapp, Notar, Nylander, Obs!, Regionsykehuset i Tromsø, SpareBank 1, Sparkjøp, Statoil, Tine, Universitetet (også på Svalbard), Veidekke, samt  div. adm.- og kontorbygg, banker, borettslag, butikker/forretninger, elverk, forsikringsselskap, hoteller, kommuner/kommunale bygg, rederier/skipsverft, trafikkselskap, trafikkskoler....

Dekorleveranser til bl.a. ESSO, Gauldal Billag, Gauldal Energi, Hov & Livik, Klæburuten, Kvikne og Rennebu Kraftlag, Keramika, MAN Last & Buss, NSB, Politiet, RGO, Skjeggerød, Trønderhus, VVS Fridèn, Wist Last & buss… samt et utall av håndverkere; elektroinstallatører, rengjøringsbyrå, rørleggere, snekkere, transportfirma…

Som profesjonell skiltprodusent mener vi oss kompetente til å løse også dine behov. Intet for lite – intet for stort!