Acrylskilt

acryl litenAcryl og glass er veldig moderne og aktuelle materialer for skiltproduksjon. kan leveres i alle fasonger og størrelse. Dekor kan graveres, folieres eller laserskjæres. leveres med elegante festesystemer for vegg-, tak- eller bordmontering.

Read more ...

Bildekor

bildekor thmbBildekor er en effektiv måte for bedrifter å få ut informasjon om firmaets varer og tjenester ut til brukere og potensielle kunder. Ettersom firmabilen hele tiden brukes ute er dette en strategisk fornuftig måte å spre informasjonen på en kostnadsbesparende måte. 

 

Read more ...

Byggeplasskilt

byggeplskilt thumbByggeplasskilt er ikke bare en fordel når det gjelder å vise folk hvem som bygger og hvor samt annen nyttig informasjon. Det er også en orientering for arbeiderene i prosjektet.

 

Read more ...

Digitalprint

digprintmaskinVi har eget silketrykksanlegg i storformat. Her kan vi produsere digitalprint i opptil fotografisk kvalitet på kort tid og til en fornuftig pris! Men vi lar ikke dette begrense oss med hensyn til størrelse på oppdrag.

Read more ...

Dørskilt

dorskiltDørskilt kan bety så mye. Til private kan vi levere messingskilt i mange forskjellige utforminger med ferdig preget tekst. Vi har gode leverandører på disse produktene og kan tilby konkurransedyktige priser.

Read more ...

Fasadeskilt

yahoo litenI likhet med vindusdekor er også fasadeskilt en del av firmaets ansikt utad. Fasadeskilt står ofte høyere plassert enn vindusdekoren og virker i større grad som et blikkfang for potensielle kunder lenger unna.

Read more ...

Flagg og vimpler

flaggDe fleste land har mange flaggdager, og Norge er intet unntak. Om du ikke har et flagg eller om det gamle begynner å "synge på siste verset" så kan det være dags for å bytte til et nytt.

Read more ...

Prisma Light

plight-thbFor å belyse større overflater tilstrekkelig, har den eneste løsningen tidligere vært å bruke flere halogenlamper. Høyt strømforbruk og hyppige lampeskift er imidlertid et stort problem med denne teknikken. Levetiden er max. 2000 timer.

Read more ...

Refleksfolie

enter site 24 timers sikkerhet - 24 timers synlighet!

 

go site REFLEKSFOLIE REDUSERER KOLLISJONSFAREN MED 95%
Trygg Trafikk
 opplyser at du ved å merke bilene med refleks bak og langs sidene kan redusere risikoen for sidekollisjoner og påkjøringer med opp i mot 95%. Dette baseres på studier fra det tekniske universitetet i Darmstadt i Tyskland, der man har analysert ulykker med tyngre kjøretøyer over en toårsperiode.

 

Over 1500 busser, varebiler, lastebiler og semitrailere er involvert i ulykker med personskader hvert år. Mange av disse ulykkene kunne væart unngått dersom bilene hadde vært merket med kraftig refleks, sier Leif Agnar Ellevset, administrerende direktør i Trygg Trafikk.

Systemskilting

slatztavleSkilt-Teknikk AS kan tilby et stort utvalg av systemer for innendørs skilting. Disse består av en rekke komponenter som gjør at man i stor grad kan tilpasse skiltsystemet til sitt eget behov og til bygningsmassen.

Read more ...

Vindusdekor

vindekor shellVindusfasaden er i mange tilfeller bedriftens ansikt utad. Derfor er det meget viktig å legge stor vekt på utforming av vindusdekoren.

Read more ...

VistaSign

vista litenVista System tilbyr løsninger for nedhengsskilt, veggskilt, hovedtavle, tosidige pyloner, tresidige pyloner, personlige bord- og skrankeskilt og mye mer. Ingen andre system kan tilby de samme løsningene.

Read more ...