Trykk på klær og tekstiler

skjortetrykk frontVi trykker logoer, bilder, etc på både skjorter, gensere og andre tekstiler. Dersom dere ønsker brodering i stedet for trykk, lager vi det også.

Arbeidsklær med bedriftens logo på er ikke bare med på å forme din bedrifts profilering men det fungerer også som reklame.

De ansatte er ute på oppdrag og har klærne på seg. På lik linje med bildekor er dette en annen måte å utnytte hver krone i profileringsudsjettet til din bedrift.

follow url SILKETRYKK
Silketrykk er en trykkemetode man bruker til å overføre motiv på tekstiler og enkelte andre materialer. Velger man denne metoden trykker man direkte på tekstilet.

http://alecanmarketing.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://alecanmarketing.com/pagerank-still-primary-value-link/ TRANSFER
Transfer er en trykkemetode der du trykker ferdiglagede merker på tekstiler, ved hjelp av en transferpresse. Disse merkene kan lages ved hjelp av silketrykkmetoden, eller digitalt. Vi kan på vår digitale trykkmaskin tilby digitale transfer.

Vi har lang erfaring med disse trykkemetodene og kan leverer klær og arbeidstøy fra flere populære merker. 
Se her for informasjon om våre profileringsprodukter


Vi har kan også levere ditt budskap/logo på plagg og tekstiler på andre måter, som feks. broderte logoer, vevde transfermerker, gumierte merker, refleksdekor med mere.

Ta kontakt med oss så finner vi ut hvilken løsning som passer best for deg, ut fra type klær, antall og bruksområde.