Webdesign

"De fleste av dine potensielle kunder finner deg i dag først på nett, for siden å eventuelt kontakte deg for oppdrag."

go to site Design
Dere får et profesjonelt webdesign, bygd opp rundt deres logo/profil eller etter egne ønsker. Vi tar gjerne flere arbeidsmøter med deg som kunde, for å skreddersy layouten av websiden etter dine behov. Vi har opparbeidet oss solid erfaring på webdesign, og vet at design av en webside ikke er tilfeldig. 

Budskapet må nå frem til de som besøker websiden, og de må kunne forstå ved et førsteinntrykk hvilken type bedrift eller organisasjon de besøker. 
Som aktiv nettbruker skaffer man seg fort vaner for hvor man finner den informasjonen man er ute etter, og det er opp til oss å gjøre dette så ryddig som mulig, slik at brukeropplevelsen blir tilfredstillende.

http://intouch-business.com.gridhosted.co.uk/ CMS

Et godt CMS system (også kalt publiseringssystem, administrasjonssystem) gjør det enklere for deg å oppdatere sidene dine selv. Det betyr at du får et eget grensesnitt i nettleseren din, der du kan styre hele strukturen på nettsiden, publisere nyheter eller legge til nye sider. Det hele lagres i en database slik at du kan velge en rekke varianter og løsninger på hvordan din nettside skal presenteres.
Et godt CMS system er viktig både for nybegynnere og erfarne webredaktører og vi i Skilt-Teknikk har opparbeidet oss bred erfaring med slike løsninger og kan komme med gode råd og opplæring i bruk av de mest populære CMS løsningene som Joomla og Wordpress.